Work • Office Renovation

The CWA team worked closely with the Building Owner to update a former insurance agency office into a clean and modern, yet comfortable office space for Collins Webb Architecture. Light renovation of the interior walls opened the 1,000 s.f. space into a spacious open office environment.

With interior walls removed, a new conference and break area was created for team collaboration and client discussions. A wood slat wall installed around the mechanical and restroom core accents an otherwise neutral space. Reclaimed barn wood was sourced and integrated as a unique backdrop which draws the eye inward, acting as another focal point from the main entry. The existing brick and exposed structure was cleaned and maintained, while new lighting, flooring and paint completed the update to the space.

Through our collaborative design process and environment, the office space reflects CWA and our core belief in enriching lives through design.